Energisk på Kvernalarm

Konseptet er enkelt. 21 artister fra lokale band på Jæren møtes på Ambolten pub på Kverneland, samles om 21 låter og bytter på å være med i fremføringene. Hver sang har en ny besetning, og slik rulleres det gjennom hele konserten. Den eneste representanten fra Musikksmaken som var til stede, Arnt Kåre Flugsrud, spilte selv på scenen. Til neste år – om vi er så heldige at dette gjentas – vil vi ha med noen representanter fra oss som publikum også.

Følgende band var med i år: Planet Parker, Kal-El, Artifact, Ovërhead, Poetica, RipOff, Mr. Hyde, Division 12, Shockwaves, Hell Patrol, BB Eye, Steel Commandoes, Shadowmind, Melizza, Vrtis, Plague, Elephant Riders, 12, Jone & Jyplingane, Råstoff, Shotgun, Thunderdome, Ranomes, Skallebank, Powerhead, Deviants, Bulder, Lasse Berheim, Pigfish, Rhinos, Howlin ´HoundDogs, Black Funeral, Padiona, Veislakt, Savn, Subject Delta, Sea of Dreams og HateFuel.

Ryktene sier at dette var en knallsuksess, og det kan slås fast at musikkmiljøet på Jæren både er stort og alldeles i live.

Her er en video med Ørjan Kjos på bass, Roger Klingedal på trommer, Thomas Andresen med sin fantastiske vokal, Christoffer Harbo på elektrisk gitar, Arnt Kåre Flugsrud som praktfullt manøvrerer keyboardet, og Geir Kristiansen på elektrisk gitar.

Mer info om og bilder fra Kvernalarm finner du på arrangørens Facebook-side.