Musikksmaken Topp 1000+

I dag publiserer vi det vi mener er den ultimate spillelisten på Spotify.

Listen vår består ikke av selvfølgeligheter; slike lister er allerede laget av mange andre utallige ganger. Vår liste inneholder både kjente og ukjente sanger i alle sjangre, og det er ene og alene panelets smak som har vært avgjørende.

I 2016 satte vi i gang et prosjekt der målet var å samle de – etter vårt syn – 1000 beste låtene i historien fra 1950 og frem til i dag. I 2017 satt vi med en liste på over 1000 oppføringer, og arbeidet med å sortere ut og rangere hvert spor ble igangsatt. Dessverre fikk vi aldri ferdigstilt prosjektet, og av flere årsaker har engasjementet rundt Musikksmaken.no falt til et nivå der vi kun holder nettstedet i live. Vi har på tross av dette tenkt at det vil være synd å ikke dele listen vår med allmuen, så her får dere alle både gamle og nye lesere tilgang til den fullstendige listen hvis musikksmak er helt på topp.

Tidenes 1000+ beste låter fullt og holdent etter redaksjonen i Musikksmaken sin egen smak. Hver person har håndplukket låter som har dukket opp gjennom livet, og resultatet er en solid samling musikk som spenner fra 1950 til nå med en sjangerbredde uten grenser.

Du kan hente listen via denne lenken, eller spille den av her: